top of page

Azza Optometry: Kedai Cermin Mata & Optometri Terbaik Seremban


Kalau anda sedang cari klinik optometri yang hebat di Seremban, pastikan Azza Optometry ada dalam senarai anda. Dengan dua lokasi strategik, satu di 917, Jalan S2 F23, Garden Homes Seremban 2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan dan cawangan lain di 5, Jalan Bandar Senawang 1, Pusat Bandar Senawang, 70450 Seremban, Negeri Sembilan, Azza Optometry mudah diakses untuk semua.


Kenapa Azza Optometry Istimewa?

Azza Optometry bukan sahaja menyediakan pelbagai bingkai cermin mata yang menarik dalam pelbagai bentuk, warna, dan jenama, tetapi juga menawarkan perkhidmatan optometri yang komprehensif. Antaranya termasuklah:


  • Ujian Saringan Katarak: Untuk mengesan awal penyakit mata ini yang boleh mengganggu penglihatan.

  • Kaunseling untuk Penyakit Mata Kritikal: Memberikan bimbingan dan nasihat bagi mereka yang menghadapi isu kesihatan mata serius.

  • Terapi ORTHOKERATOLOGY (ORTHO-K): Sebuah perkhidmatan unik yang membolehkan penggunaan kanta kawalan rabun semalaman, memungkinkan penglihatan jelas tanpa perlu cermin mata atau kanta lekap sepanjang hari. Ini amat berguna bagi kanak-kanak dalam mengawal rabun.

Perkhidmatan Optometri Komprehensif: Dari pemeriksaan mata rutin hingga penyesuaian lensa kontak, Azza Optometry menyediakan pelbagai perkhidmatan optometri untuk memenuhi keperluan setiap pelanggan.


Kenapa Pilih Azza Optometry?


Kemahiran dan Pengalaman Optometris

Optometris di Azza Optometry adalah graduan yang berpengalaman, dengan latar belakang profesional berkisar dari 3 hingga 19 tahun. Mereka dilengkapi untuk mengenal pasti dan menangani pelbagai masalah penglihatan, memberikan cadangan yang tepat.


Teknologi Pemeriksaan Mata

Menggunakan teknologi terkini dalam pemeriksaan mata, termasuk pengimbasan retina dan ujian kekeringan mata, Azza Optometry mampu mengesan masalah penglihatan dan kesihatan mata yang mungkin tidak kelihatan dengan pemeriksaan biasa.


Perkhidmatan Pelanggan dan Suasana Kedai

Azza Optometry menonjolkan layanan pelanggan yang luar biasa dan suasana kedai yang selesa. Dengan staf yang ramah dan pengalaman lebih dari 17 tahun dalam memberikan nasihat penglihatan, termasuk penggunaan kanta jauh dekat atau multifocal lens, Azza Optometry menjamin pengalaman memilih cermin mata yang menyenangkan dan memuaskan.


Bagi mereka yang mencari solusi optometri yang berkualiti tinggi, Azza Optometry menawarkan kombinasi ideal antara kemahiran profesional, teknologi canggih, dan layanan pelanggan yang tiada bandingan. Jadikan Azza Optometry pilihan anda untuk menjaga penglihatan anda dan keluarga dengan perkhidmatan yang tidak hanya memenuhi tetapi melebihi jangkaan.

89 views0 comments

Recent Posts

See All

Klinik Bandaran Klang: Teman Kesihatan Anda

Kenali Klinik Bandaran Klang: Teman Kesihatan Anda Di tengah hiruk pikuk kehidupan bandar Klang, tersembunyi sebuah permata kesihatan yang bernama Klinik Bandaran Klang. Tidak seperti klinik biasa yan

Klinik Elmina : Panduan Klinik Terbaik 2024

Mencari klinik di kawasan Elmina, Selangor, bukanlah suatu tugas yang mudah mengingat banyaknya pilihan yang tersedia. Di kawasan ini, terdapat berbagai jenis klinik yang menawarkan pelbagai perkhidma

Comments


bottom of page