top of page

Klinik Gigi Kota Damansara Terbaik 2024 : Murah Mudah Mantap

Updated: Jan 19

Mencari klinik gigi terbaik di Kota Damansara untuk tahun 2024? Di sini, anda akan menemui beberapa klinik gigi yang menawarkan perkhidmatan berkualiti, harga berpatutan, dan pengalaman yang menyenangkan. Mari kita perkenalkan beberapa klinik gigi terkenal di Kota Damansara.


Stellar Dental Kota Damansara


Alamat: 46, Jalan PJU 5/10, Dataran Sunway, 47810 Petaling Jaya, Selangor

Waktu Operasi: Setiap hari dari jam 11 pagi hingga 8 malam, kecuali hari khamis dibuka dari jam 9 pagi hingga 5 petang.

Perkhidmatan: Menyediakan pelbagai rawatan termasuk Scaling & Polishing, Fillings, Dentures, Whitening, Braces, Root Canal Treatment (RCT), Veneers, Crowns, dan Implant​​.


Klinik Pergigian Rohaya Kota Damansara


Alamat: 

Waktu Operasi: Isnin hingga Sabtu (9AM hingga 10PM), Ahad (9AM hingga 5PM)​​. Perkhidmatan: Menyediakan pelbagai rawatan termasuk Scaling & Polishing, Fillings, Dentures, Whitening, Braces, Root Canal Treatment (RCT), Veneers, Crowns, dan Implant​​.


Klinik Pergigian Famili Kota Damansara (Est 2002)


Alamat: 9-2, Jalan Cecawi 6/19B, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor

Telefon: 03-6157 6221

Perkhidmatan: Menawarkan perkhidmatan gigi yang inovatif, termasuk composite veneers, dipimpin oleh Dr. Hanis​​.

4 sebab kita pilih klinik gigi Memilih klinik gigi yang sesuai sangat penting untuk menjaga gigi dan mulut anda dalam keadaan baik. Berikut adalah empat tips mudah untuk memilih klinik gigi:


1. Kelayakan dan Pengalaman Doktor

  • Pastikan doktor gigi yang bertugas di klinik tu ada kelayakan yang betul dan pengalaman yang cukup.

  • Cari info tentang pendidikan doktor tu dan apa keahlian khas yang dia ada.

2. Kualiti Servis dan Kemudahan Klinik

  • Check out fasilitas klinik, macam ada teknologi terbaru ke, kebersihan tempat tu macam mana.

  • Tengok juga macam mana servis mereka, senang ke nak buat appointment, cepat dan efisien tak layanan mereka.

3. Review dan Nama Baik Klinik

  • Baca review dari orang yang dah pergi klinik tu untuk tahu pengalaman mereka macam mana.

  • Nama baik klinik dalam komuniti juga boleh jadi petunjuk bagus tentang kualiti servis yang mereka tawarkan.

4. Lokasi dan Kemudahan Akses

  • Pilih klinik yang dekat dan senang nak pergi dari rumah atau tempat kerja anda.

  • Fikirkan tentang kemudahan parkir, akses pengangkutan awam, dan waktu operasi klinik yang sesuai dengan jadual anda.

Memilih klinik gigi yang tepat bukan saja untuk waktu ada masalah gigi, tapi juga untuk jaga gigi dan mulut secara rutin. Klinik yang bagus akan bantu anda jaga kesihatan gigi dan mulut secara keseluruhan.


208 views0 comments

Recent Posts

See All

Klinik Bandaran Klang: Teman Kesihatan Anda

Kenali Klinik Bandaran Klang: Teman Kesihatan Anda Di tengah hiruk pikuk kehidupan bandar Klang, tersembunyi sebuah permata kesihatan yang bernama Klinik Bandaran Klang. Tidak seperti klinik biasa yan

Comments


bottom of page